go to top icon

Dior Prestige La Micro-Huile De Rose Advanced Serum 30ml

Christian Dior
286,92 € 200,84 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3348901523035
Ο πρώτος ορός επιδιόρθωσης που συγκεντρώνει τη δύναμη του Rose de Granville από το στέλεχος στο λουλούδι και επιδιορθώνει έντονα και αναζωογονεί ορατά.
+
Επίσης διαθέσιμα:

Αναλυτική Περιγραφή

Δημιουργημένα μετά από 20 χρόνια έρευνας, τα 10.000 μικρο-μαργαριτάρια εμπλουτισμένα με αναζωογονητικά μικρο θρεπτικά συστατικά τριαντάφυλλου ενεργοποιούνται τώρα από την αναγεννητική δύναμη του Rose sap. Η σύνθεση νέας γενιάς, 92% φυσικής προέλευσης του La Micro-Huile de Rose Advanced Serum είναι διπλάσια συμπυκνωμένη* συνδυάζοντας τον θρεπτικό πλούτο ενός λαδιού με τη βαθιά διείσδυση ενός ορού.

Από την πρώτη εφαρμογή του ορού, το δέρμα φαίνεται γεμάτο. Με τακτική χρήση, η σύνθεση του δέρματος μπορεί να φανεί, να αγγιχτεί και να αισθανθεί. Μετά από μόλις ένα μήνα, οι θεμελιώδεις νεανικές δομές του δέρματος εμφανίζονται τρία χρόνια νεότερες**. Εκατομμύρια νέα κύτταρα αποκαλύπτονται στην επιφάνεια του δέρματος***. Σαν να αναπληρώνεται από μέσα, το δέρμα φαίνεται πιο πυκνό και πιο σφριγηλό και οι ρυτίδες εμφανίζονται αισθητά μειωμένες. Σαν ανυψωμένο, το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται βελτιωμένο. Το δέρμα φαίνεται νεότερο για το 93% των γυναικών****.

* Σε σχέση με την φόρμουλα του Dior Prestige Micro-Huile De Rose.
** Μέτρηση πυκνότητας δέρματος υπερήχων σε 22 άτομα ηλικίας μεταξύ 50 και 60 ετών μετά από ένα μήνα.
*** Δοκιμή in vitro.
**** Χρησιμοποιήστε το τεστ σε 60 γυναίκες για 4 εβδομάδες.

Οφέλη

Ως αποκορύφωμα της 20ετούς έρευνας, η επιστήμη του Dior φέρνει μαζί για πρώτη φορά τη διπλή τεχνογνωσία στη μικροθρέψη και στη μάχη ενάντια στη επιδείνωση της γήρανσης* σε ένα μπουκάλι. Το εμβληματικό του προϊόν περιποίησης παρουσιάζεται εκ νέου.
Τα 22 αναζωογονητικά μικροθρεπτικά συστατικά συνδυασμένα με τον αναγεννητικό χυμό από το βλαστό λειτουργούν σε συνέργεια για να διορθώσουν όλα τα σημάδια της γήρανσης.
Από την πρώτη εφαρμογή το δέρμα θρέφεται εις βάθος και έντονα, όντας ορατά σφριγηλό και αναπληρωμένο. Σε μόλις 1 εβδομάδα, φαίνεται πιο ανορθωμένο, πιο δυνατό και πιο λείο.
Μετά από ένα μπουκάλι, το δέρμα φανερά επανορθωμένο. Σα να έχουν επιδιορθωθεί από μέσα, οι ρυτίδες φαίνονται διορθωμένες και το περίγραμμα του προσώπου ορατά βελτιωμένο. Πυκνό, σμιλεμένο, ανθεκτικό, ένα λαμπερό όμορφο δέρμα που υπερβαίνει τον χρόνο.

*Μικροτραυματισμοί από καιρικούς και εξωτερικούς παράγοντες στρες.

Υφή

Μια μεταμορφωτική υφή, μοναδική στον Dior: 10,000* θρεπτικές μικροπέρλες μέσα σε ένα υψηλής συγκέντρωσης αιθέριο έλαιο αναγεννητικού χυμού τριανταφύλλου, παρέχουν στο δέρμα την πολυτέλεια ενός ελαίου με την βαθιά διείσδυση ενός ορού.
Μια σύνθεση 92% φυσικής προέλευσης** για τη βέλτιστη απορρόφηση και τη βαθιά διείσδυση μέσα στο δέρμα.
Μια σύνθεση με 6 κατοχυρωμένες πατέντες***, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 165 δοκιμών σύνθεσης**** και έχουν δοκιμαστεί από πάνω από 650 γυναίκες.****

*Σε ένα μπουκάλι των 30 ml.
**Τιμές υπολογισμένες με βάση το πρότυπο ISO 16128 μέρος II και τα στοιχεία προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού νερόυ.
***Πατέντα σε εκκρεμότητα WO2018210947 / Πατέντα σε εκκρεμότητα WO2019202279 / Δημοσιευμένη πατέντα FR2943684 / Δημοσιευμένη πατέντα FR2951461 / Πατέντα σε εκκρεμότητα WO2019002308 / Πατέντα σε εκκρεμότητα PCT/EP2019/084365.
****Από το 2017.

Βασικά Συστατικά

Γεννημένο από ένα άγριο ανθισμένο τριαντάφυλλο από την άκρη ενός γκρεμού και επιλεγμένο μεταξύ 40,000 τριανταφύλλων, το τριαντάφυλλο της Granville είναι το πρώτο τριαντάφυλλο, δημιουργημένο για την καλλυντική περιποίηση στον Dior. Από τον βλαστό έως στο λουλούδι, κατέχει μια δύναμη ζωής που κανένα άλλο τριαντάφυλλο δε φτάνει.
Η θρυλική σύνθεση με τα 22 μικροθρεπτικά συστατικά από το λουλούδι του τριαντάφυλλου είναι τώρα εμπλουτισμένη με χυμό τριαντάφυλλου, που διαθέτει εξαιρετικές αναζωογονητικές ιδιότητες.
Καθώς ανεβαίνει από το κέντρο του βλαστού, ο ζωτικός χυμός του τριανταφύλλου της Granville συνεχώς αναζωογονεί το φυτό, δίνοντάς του την ικανότητα να αυτοεπανορθώνεται ημέρα με την ημέρα όταν έρχεται αντιμέτωπο με τα αποτελέσματα του χρόνου.
Μια νέα διαδικασία οικολογικής εκχύλισης δημιουργημένη από την επιστήμη των λουλουδιών του Dior εξάγει αυτό τον εξαιρετικό χυμό από τον βλαστό του τριανταφύλλου: μια νέας γενιάς βιοζύμωσης πατενταρισμένη έως το 2029*.
Η συγκέντρωση και το εξαιρετικό μοριακό του εύρος κάνουν τον χυμό τριανταφύλλου ένα απίστευτα ισχυρό ενεργό συστατικό** στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.
Σε μια τέλεια συνέργεια, τα 22 μικροθρεπτικά συστατικά και ο χυμός τριαντάφυλλου προάγουν τη βαθιά αναδόμηση μέσα στο δέρμα για αισθητή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

*Δημοσιευμένη πατέντα FR2951461, έως το 2029, που υπόκειται στην εκτέλεση των ετήσιων εσόδων.
**Στον Dior.

Αποτελέσματα

Από την πρώτη εφαρμογή, βαθιά και έντονα θρεμμένο, το δέρμα είναι ορατά σφριγηλό και λάμπει από υγεία.
Σε μία μόλις εβδομάδα, φαίνεται πιο ανορθωμένο, πιο δυνατό και πιο λείο.

Μετά από 1 μήνα:

 • Η εμφάνιση των ρυτίδων είναι μειωμένη κατά -28%*.
 • Το δέρμα είναι ανορθωμένο κατά +27%*.
 • Το δέρμα είναι πιο ανορθωμένο κατά +60%*
 • Το δέρμα είναι πιο πυκνό: + 56%*.
 • Η εμφάνιση του περιγράμματος είναι βελτιωμένη κατά +66%*.
 • Το δέρμα δείχνει νεότερο κατά +68%*

 • 100% των γυναικών είναι ικανοποιημένες**
 • 98% των γυναικών το προτείνουν **.

*Κλινικές δοκιμές αυτοαξιολόγησης σε 34 γυναίκες για 4 εβδομάδες.
**Τυχαία δοκιμή της σύνθεσης σε 60 γυναίκες σε πάνω από 4 εβδομάδες.

Πως να το χρησιμοποιήσετε :

 • 1. Εναποθέστε δύο έως τρεις δόσεις στην παλάμη του χεριού σας. Στη συνέχεια, με τα ακροδάχτυλα απλώστε τον ορό σε ολόκληρο το πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω.
 • 2.Με απαλές πιέσεις κάντε τον ορό να διεισδύσει βαθιά.
 • 3. Τέλος, για να βελτιώσετε το περίγραμμα, κρατήστε το πηγούνι ανάμεσα στο δείκτη και τα μεσαία δάχτυλα και μετακινήστε το σαγόνι.