go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Abeille Royale Double R Renew & Repair Advanced Serum 50ml

Guerlain
177,58€

Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών

155,39 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3346470616837

Ορός διπλής αποτελεσματικότητας: εφέ απολέπισης και ανύψωσης.

+
Επίσης διαθέσιμα:

Αναλυτική Περιγραφή

Εμπνευσμένο από τη δερμοκαλλυντική φροντίδα, το Double R Renew & Repair Advanced Serum συνδυάζει τη δύναμη δύο αποκλειστικών τεχνολογιών για να ανανεώσει την επιδερμίδα και να προσφέρει στο δέρμα αποτέλεσμα ανόρθωσης σε ένα μόνο βήμα.
Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και λαμπερή, οι πόροι εξευγενίζονται. Οι δομές των ιστών του δέρματος συσφίγγονται. Συντίθεται με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης¹.

¹Υπολογισμός με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 16128, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Το υπόλοιπο 4% συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της σύνθεσης με την πάροδο του χρόνου και της αισθητηριακής υφής της.


ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

‣ Προηγμένη τεχνολογία απολέπισης:

Εμπλουτισμένο με ένα συμπύκνωμα λευκού μελιού που αποκαθιστά τη λάμψη¹, μια τεχνολογία αργής απελευθέρωσης AHAS² και PHAS² που αναζωογονεί την επιφάνεια της επιδερμίδας.

‣ Προηγμένη τεχνολογία ανύψωσης:

Η τεχνολογία επανόρθωσης της νεότητας Dynamic Blackbee Repair που συμβάλλει στην τόνωση των βασικών μηχανισμών της διαδικασίας αποκατάστασης της επιδερμίδας¹ είναι εμπλουτισμένη με συσφικτικά πολυζυμωμένα μέλια¹ που προέρχονται από μια βιοτεχνολογική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας³ μέθοδο. Δέκα μικροοργανισμοί και πάνω από 300 αντιδράσεις μετατρέπουν τα μέλια από τα νησιά Ouessant και της Ικαρίας σε νέα ισχυρά ενεργά συστατικά.

¹Δοκιμή in vitro σε συστατικά.
²Οξέα απολέπισης.
³Γαλλικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας n°FR219/13610 στις 12/02/2019 και PCT/IB2020/061310 στις 01/12/2020.


ΙΣΧΥΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ GUERLAIN

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης¹, ο Double R Renew & Repair Advanced Serum είναι εμπλουτισμένος με πολύτιμα ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Συσφικτικά πολυζυμωμένα μέλια.
Ενισχυμένα με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας² μέθοδο πολυζύμωσης, τα αποκλειστικά μέλια από τα νησιά Ouessant και της Ικαρίας είναι εμπλουτισμένα με 31% νέα μόρια και αποκαλύπτουν μια πρωτοφανή³ δράση σύσφιξης της επιδερμίδας.

Λευκό μέλι που αποκαθιστά τη λάμψη.
Αναγνωρισμένο από την ερευνητική ομάδα της Guerlain, το λευκό μέλι αποκαθιστά τη λάμψη της επιδερμίδας και δραστηριοποιεί τη διαύγειά της.

Αναπλαστικά AHAS & PHAS.
Η έρευνα της Guerlain επέλεξε τρεις τύπους AHAS4 μέσα σε ένα τζελ με προοδευτική διάχυση και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για να προσφέρει ένα νέο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα5 και τους συνδύασε με ήπια αναπλαστικά PHAS4. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται.

Η ισχύς των αποκλειστικών μελιών και του βασιλικού πολτού.
Η τεχνολογία Dynamic BlackBee Repair συνδυάζει τα πιο ισχυρά παράγωγα μελισσών επιλεγμένα από την ερευνητική ομάδα της Guerlain: το εξαιρετικό μέλι Black Bee από το νησί Ouessant (Βρετάνη, Γαλλία) εμπλουτισμένο με τρία άλλα μέλια από ανεπηρέαστα νησιά (Κορσική, Ικαρία, Ώλαντ) και έναν αποκλειστικό βασιλικό πολτό. Εμπνευσμένη από τις τελευταίες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία στοχεύει στους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης της επιδερμίδας.

¹Υπολογισμός με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 16128, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Το υπόλοιπο 4% συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της σύνθεσης με την πάροδο του χρόνου και της αισθητηριακής υφής της.
²Γαλλικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας n°FR219/13610 στις 12/02/2019 και PCT/IB2020/061310 στις 01/12/2020.
³Στην Guerlain.
4Οξέα απολέπισης.
5Δοκιμή in vitro στα συστατικά.


ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Μετά από 1 μήνα παρατηρήθηκε¹:

  • • Το δέρμα είναι ορατό ανορθωμένο κατά +52% και πιο φωτεινό κατά +63%.
  • • Εμφάνιση πόρων: -29%.
  • • Πιο λείο δέρμα: +54%.
  • • Πιο σφριγηλό δέρμα: +43%.

¹Αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν από γυναίκες, αυτοαξιολόγηση με βαθμολόγηση, 33 γυναίκες, Κίνα, 2 εφαρμογές την ημέρα, μετά από 1 μήνα.


ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΠΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Το διπλό γυάλινο μπουκάλι αποτελεί πραγματική καινοτομία: διατηρεί τέλεια τα ενεργά συστατικά μέχρι την τελευταία στιγμή και προσφέρει σημαντική μείωση του πλαστικού.
Το οικολογικά σχεδιασμένο μπουκάλι περιλαμβάνει τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένο γυαλί.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε το Double R Renew & Repair Advanced Serum το πρωί ή/και το βράδυ μετά το Advanced Youth Watery Oil. Ακολουθήστε την τεχνική εφαρμογής που εφαρμόζουν οι εξειδικευμένοι αισθητικοί του spa της Guerlain.

Ζεστάνετε την υφή ανάμεσα στις άκρες των δακτύλων σας για να αναμίξετε τις δύο συνθέσεις.
- Ανανέωση: Κάντε απαλές κινήσεις στα μάγουλα και τα ζυγωματικά προχωρώντας προς τα έξω με τα άκρα των δακτύλων σας. Συνεχίστε τις κινήσεις εξομάλυνσης στο μέτωπο, τη μύτη και το λαιμό.
- Ανόρθωση: Χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια, ανασηκώστε το δέρμα της γνάθου, των μάγουλων και του μετώπου σας.