go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Abeille Royale Honey Treatment Night Cream 50ml

Guerlain
150,80€

Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών

131,95 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3346470618503
Η αναζωογονητική δύναμη της εξειδικευμένης περιποίησης για την καταπολέμηση της γήρανσης, εμπνευσμένη από κλινικούς επιδέσμους μελιού.
Αναπληρώνει, αποκαθιστά την πυκνότητα και αναπλάθει όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων.
+

Αναλυτική Περιγραφή

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ

Εμπνευσμένη από κλινικούς επιδέσμους μελιού, η Honey Treatment Night Cream συγκεντρώνει τα πιο ισχυρά παράγωγα μελισσών επιλεγμένα από την ερευνητική ομάδα της Guerlain για να επανορθώσει 4 ορατά σημάδια της καθημερινής απώλειας κολλαγόνου που συνδέονται με τη γήρανση
Οι ρυτίδες μειώνονται ορατά, το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα και ανακτά τη σφριγηλότητά του. Το πρόσωπο αναπλάθεται και δείχνει ορατά νεότερο.

Η σύνθεσή του περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης¹. Συντίθεται με τη χρήση ενός πρωτοκόλλου σύνθεσης² που δημιουργεί μια πληρωτική υφή με επίδραση επιδέσμου, η οποία ενοποιείται άψογα με το δέρμα, εμποτίζοντας την επιδερμίδα με αναζωογονητικά δραστικά συστατικά.

Η κρέμα Honey Treatment Night Cream είναι επαναγεμιζόμενη.

¹Με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 16128.
²Από την Guerlain.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ 4 ΟΡΑΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

Μετά από δύο μήνες, οι δερματολόγοι διαπιστώνουν τη μείωση των ορατών σημαδιών απώλειας κολλαγόνου.
Το δέρμα είναι πιο σφριγηλό: +30%¹.

  • • Λεπτές γραμμές¹: -30%
  • • Φωτεινότητα¹: +42%
  • • Σημάδια κόπωσης¹: -43%

¹Κλινική αξιολόγηση από ανεξάρτητο δερματολόγο. 33 γυναίκες, μία εφαρμογή την ημέρα, αποτελέσματα μετά από 2 μήνες.


Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΩΝ ΜΕΛΙΟΥ

Το Abeille Royale δημιουργήθηκε από μια διαίσθηση: τον βιολογικό παραλληλισμό μεταξύ των θεραπευτικών παραγόντων και εκείνων που αναζωογονούν τα σημάδια της γήρανσης. Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η έρευνα της Guerlain βασίζεται στις ιδιότητες του μελιού που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες για τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης για νεανική επιδερμίδα σε συνεργασία με επιστημονικούς εμπειρογνώμονες σχετικά με την αναζωογόνηση της επιδερμίδας με βάση το μέλι.


ΙΣΧΥΡΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ GUERLAIN

Η κρέμα νυκτός Honey Treatment Night Cream είναι σχεδιασμένη με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης¹, με την προηγμένη τεχνολογία Dynamic BlackBee Repair, τον πρωτοφανή συνδυασμό 4 αναζωογονητικών μελιών και ενός αποκλειστικού βασιλικού πολτού. Συνδυάζεται με πολυμερισμένο υαλουρονικό οξύ και ένα εκχύλισμα πεπτιδίου προ-ελαστικότητας για να προσφέρει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα στην επιδερμίδα.

¹Υπολογισμός με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 16128, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Το υπόλοιπο 5% συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της φόρμουλας με την πάροδο του χρόνου και των αισθητηριακών ιδιοτήτων της.

Η ισχύς της τεχνολογίας Dynamic BlackBee Repair

Η τεχνολογία Dynamic BlackBee Repair συνδυάζει τα πιο ισχυρά παράγωγα μελισσών επιλεγμένα από την ερευνητική ομάδα της Guerlain: το εξαιρετικό μέλι Black Bee από το νησί Ouessant (Βρετάνη, Γαλλία) εμπλουτισμένο με τρία άλλα μέλια από ανεπηρέαστα νησιά (Κορσική, Ικαρία, Ώλαντ) και έναν αποκλειστικό βασιλικό πολτό. Εμπνευσμένη από τις τελευταίες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία επιταχύνει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτο-αναζωογόνησης του δέρματος. H επιδερμίδα είναι πιο λεία και σφριγηλή, η λάμψη της πολλαπλασιάζεται.

Μέλι Ικαρίας που αποκαθιστά την πυκνότητα

Έχοντας εξακριβωθεί από την ερευνητική ομάδα της Guerlain και διεγείροντας μια πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για τη σφριγηλότητα του δέρματος κατά 71%¹, το μέλι Ικαρίας συμβάλλει στην αποκατάσταση της πυκνότητας. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου επαναπροσδιορίζονται ορατά, αναδομούνται και αναζωογονούνται.

¹In vitro δοκιμή στο συστατικό.

Πολυμερισμένο Υαλουρονικό Οξύ

Πολυμερισμένο σε ελαφρύτερο μοριακό βάρος για τη διευκόλυνση της συγχώνευσής του στην καρδιά όλων των επιδερμικών στρωμάτων, το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει έντονα και συμβάλλει στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου υγρασίας για μια ανανεωμένη επιδερμίδα ορατά πιο σφριγηλή¹.

¹In vitro δοκιμή στο συστατικό.

Εξαπεπτίδιο Pro-Elasticity

Η ερευνητική ομάδα της Guerlain εντόπισε ένα πρωτοφανές πεπτιδικό εκχύλισμα το pro-elasticity¹ που βοηθά στην επαναδραστηριοποίηση των ινών ελαστίνης². Αποτελούμενο από πεπτίδια και κηραμίδια, το εκχύλισμα βοηθά στην ορατή αποκατάσταση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

¹Από την Guerlain.
²In vitro δοκιμή στο συστατικό.


ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η Honey Treatment Cream εντάσσεται στο πλαίσιο της προσέγγισης δέσμευσης της Guerlain. Το καπάκι της διαφυλάσσεται και επαναχρησιμοποιείται με ένα νέο ανταλλακτικό. Από την αγορά του πρώτου ανταλλακτικού, το αποτύπωμα άνθρακα μειώνεται κατά 36%¹.
Το 15% ελαφρύτερο γυάλινο βάζο περιέχει μεταξύ 20% και 40% ανακυκλωμένο γυαλί. Η χάρτινη συσκευασία του προέρχεται από υπεύθυνες πηγές (FSC Mix).

¹Σύγκριση των ισοδυναμούντων CO2 που προκύπτουν από τη νέα συσκευασία και την επαναπλήρωσή της σε σύγκριση με δύο συσκευασίες πρώτης γενιάς, υπολογισμένα με τη μέθοδο ανάλυσης του κύκλου ζωής. Η αξιολόγηση λαμβάνει υπόψη τη φύση των υλικών, την προέλευση και τη διαδικασία κατασκευής των συστατικών, τη μεταφορά τους, τη συσκευασία και τη μεταφορά του τελικού προϊόντος καθώς και το πέρας της διάρκειας χρήσης του.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε το βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό μετά το Advanced Youth Watery Oil. Ακολουθήστε την τεχνική εφαρμογής που εφαρμόζουν οι εξειδικευμένοι αισθητικοί του spa της Guerlain.

1. Σμίλευση: Τοποθετήστε το δεξί σας δείκτη λυγισμένο κάτω από το πηγούνι σας σε σχήμα γάντζου. Με το δείκτη σας, κάντε απαλές κινήσεις κάτω από το σαγόνι, από το πηγούνι μέχρι το αυτί. Επαναλάβετε αυτό το βήμα λείανσης στο περίγραμμα του προσώπου και στα μάγουλα.

2. Ανόρθωση του λαιμού και του ντεκολτέ: Αναδιπλώστε τα δάχτυλά σας και τοποθετήστε τη γροθιά σας κάτω από το σαγόνι σας. Αργά και με σταθερή πίεση, εξομαλύνετε χρησιμοποιώντας τις φάλαγγες των δαχτύλων σας κινούμενοι προς τα κάτω κατά μήκος του λαιμού. Κάντε αυτή την κίνηση σε όλο το λαιμό και στη συνέχεια στο ντεκολτέ.