go to top icon
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Micellar Water Purifying Nymphéa-Infused 200ml

Christian Dior
39,26 € 27,48 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3348901600392
Ώρα για αλλαγή! Ο Dior δημιούργησε το Micellar Water, το μικκυλιακό νερό που αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης το οποίο αφαιρεί το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και καταπραΰνει τα αισθήματα δυσφορίας του δέρματος.
+

Αναλυτική Περιγραφή

- OFF = αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ, εξαλείφει τις ακαθαρσίες και τα σωματίδια ρύπανσης.

- ON = ενυδατώνει, διατηρεί το pH και ενισχύει τον φραγμό του δέρματος.

Η σύνθεση αυτού του μικκυλιακού νερού Dior συνδυάζει τις ιδιότητες του εξαγνιστικού γαλλικού νούφαρου με αυτές του υαλουρονικού οξέος, του ανθόνερου του κυανού κενταύριου και των σαπωνινών. Καθαρίζει έτσι τους πόρους και εξαγνίζει το δέρμα ενώ παράλληλα, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος.

Εφαρμόστε το καθημερινά, πρωί και βράδυ, μόνο του ή πριν από το OFF/ON Foaming Cleanser.


ΟΦΕΛΗ

Για 1η φορά, η επιστήμη του Dior έδειξε την επίδραση της ρύπανσης και των βαρέων μετάλλων στο δέρμα. Όταν συσσωρεύονται, αποδυναμώνουν τη δομή του δέρματος, επιταχύνοντας την οξείδωση και επομένως τη γήρανση του δέρματος. Μπορούν επίσης να αποδυναμώσουν τον φραγμό του δέρματος. Επομένως, είναι απαραίτητο όχι μόνο να αφαιρέσετε τους ρύπους από το δέρμα, αλλά και να το προστατέψετε.

- OFF: Το Micellar Water συνδυάζει την ικανότητα καθαρισμού των μικροσωματιδίων με εξαγνιστικές ιδιότητες. Προστατεύει επίσης από τις βλαβερές επιδράσεις των σωματιδίων της ρύπανσης.*
Εμπλουτισμένο με νούφαρο από τους κήπους Dior, το οποίο είναι γνωστό για τις εξαγνιστικές** ιδιότητες του, το Micellar Water εξαλείφει τα υπολείμματα της αστικής ρύπανσης.
Σχεδιασμένο από τους ειδικούς του Dior, εξαλείφει το 96%*** των σωματιδίων ρύπανσης, αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει τέλεια το δέρμα.
Οι πόροι καθαρίζονται, η υφή του δέρματος είναι ορατά βελτιωμένη και η επιδερμίδα ομοιόμορφη.

- ON: Χάρη στην σύνθεση του με συστατικά περιποίησης, το Micellar Water ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει τον φραγμό του. Προστατεύει επίσης το pH του για απαλό ντεμακιγιάζ.
Καταπραϋντικό και άνετο, το δέρμα είναι ορατά πιο απαλό και ενισχυμένο.

* Δοκιμή in vivo.
** Δοκιμή in vitro για το συστατικό.
*** In vivo δοκιμή ακριβείας σε 21 γυναίκες σε σωματίδια 49-μm.

ΥΦΗ

Προχωρήστε πέρα ​​από το απλό ντεμακιγιάζ και χαρίστε στον εαυτό σας μια πραγματική στιγμή περιποίησης με τον καθαρισμό OFF/ON: μια σύνθεση η οποία αποτελείται από 98%* συστατικά φυσικής προέλευσης και περιέχει σαπωνίνες που καθαρίζουν τους ρύπους.

Η απαλή, αναζωογονητική του υφή αφαιρεί το μακιγιάζ και σέβεται το δέρμα.

* Το ποσό υπολογίστηκε με βάση το πρότυπο ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Περιλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Το υπόλοιπο 2% των συστατικών συμβάλλει στην απόδοση, την αισθητηριακή απόλαυση και τη σταθερότητα της σύνθεσης.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Το νούφαρο από την περιοχή της Ακουιτανίας, στη Γαλλία, προέρχεται από έναν εξαιρετικό κήπο Dior.

Ένα συστατικό γνωστό για την ικανότητά του να εξαγνίζει το περιβάλλον του. Το κλειδί για αυτή την καθαριστική ιδιότητα είναι το φαινόμενο της χηλίωσης, το οποίο περιλαμβάνει την παγίδευση και τη συγκράτηση ακαθαρσιών όπως τα βαρέα μέταλλα, έτσι ώστε να μην εξαπλώνονται στο νερό.

Το εξαγνιστικό νούφαρο προέρχεται από τον κήπο Latour-Marliac, το θρυλικό σπίτι του νούφαρου από το 1875.

Στο Temple-sur-Lot, όπου προήλθε το γαλλικό νούφαρο, ο νέος κήπος Dior διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα, τη μέθοδο καλλιέργειας και την ευρεία εμβέλεια των γαλλικών νούφαρων. Για να βελτιώσουν τη διαδικασία συγκομιδής και να αυξήσουν περαιτέρω τον θετικό αντίκτυπό τους στην τοπική βιοποικιλότητα, οι ομάδες του Οίκου Dior και της Latour-Marliac έχουν δημιουργήσει ένα αναγεννητικό σύστημα καλλιέργειας πρωτοφανές για το φυτώριο. Το ρίζωμα κάθε φυτού που συλλέγεται για το Dior κόβεται στα δύο έτσι ώστε να διατηρείται ένα τμήμα του οποίου ο βλαστός ξαναφυτεύεται αμέσως. Μια φιλοσοφία που μοιράζονται όλοι οι κήποι του Dior, ώστε η φύση να παραμένει μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Ο κήπος Latour-Marliac είναι ο 1ος καλλιτεχνικός κήπος Dior, όπου συλλέγονται τα νούφαρα με τρόπο που επιτρέπει στο φυτό να ανακάμψει.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

OFF:

- Μείωση 90% των σωματιδίων ρύπανσης, ακόμη και στα πιο λεπτά*.

ON:

  • - Το pH του δέρματος διατηρείται.
  • - Ο δερματικός φραγμός ενισχύεται.
  • - Το δέρμα είναι ορατά 35% πιο ενυδατωμένο, μετά από 6 ώρες.**

* Δοκιμή ακριβείας σε 21 γυναίκες σε σωματίδια από 1-µm έως 49-µm.
** Δοκιμή ακριβείας σε 11 άτομα.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε το απαλά στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή των ματιών με ένα βαμβάκι.
Το Micellar Water μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το OFF/ON Foaming Cleanser για διπλό καθαρισμό.