go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Myslf Eau De Parfum - Refillable 100ml

Yves Saint Laurent
103,96 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3614273852814
MYSLF, το νέο ανδρικό επαναγεμιζόμενο άρωμα του οίκου Yves Saint Laurent Beauty.
Η έκφραση του άνδρα που αληθινά είσαι. Μια αρωματική δήλωση της σύγχρονης αρρενωπότητας που αγκαλιάζει όλες τις διαφορετικές πτυχές και τα συναισθήματα σου.
+

Αναλυτική Περιγραφή

Το MYSLF είναι το πρώτο ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα του Yves Saint Laurent.
Μια εξέχουσα καρδιά από άνθη πορτοκαλιάς ανθίζει σε όλο το άρωμα, πλαισιωμένη από μια δροσερή και ζωηρή συμφωνία περγαμόντου, με αισθησιακές διαβαθμίσεις από νότες ξύλων.
Το Myslf χαρακτηρίζεται από μια φωτεινή και αυθεντική αύρα, η οποία συνδυάζει μια εκθαμβωτική φρεσκάδα με γήινα ξύλα και πατσουλί, δημιουργώντας ένα προκλητικό και διαρκώς εξελισσόμενο άρωμα.

Μια δήλωση σύγχρονης αρρενωπότητας και όλων των επιμέρους στοιχείων της. Με ισοδύναμα μέρη φωτός και βάθους, για να εξυμνήσετε τον αληθινό σας εαυτό. Χωρίς περιστροφές. Με υπερηφάνεια.
Ένα άρωμα που συγχωνεύεται άψογα με το δέρμα, αποκαλύπτοντας μια ξεχωριστή ταυτότητα για τον καθένα ξεχωριστά. Το άρωμά μου, MYSLF.

  • Νότες Κορυφής: Μια φρέσκια & γεμάτη ζωντάνια συμφωνία από καρδιά Περγαμόντου Καλαβρίας και Vert de Bergamot. 
  • Νότες Καρδιάς: Μια ακατέργαστη και παλλόμενη καρδιά από Absolute Άνθος Πορτοκαλιάς από την Τυνησία.
  • Νότες Βάσης: Μια αισθησιακή και περίτεχνη συμφωνία ξύλων, δομημένη γύρω από καρδιά πατσουλιού από την Ινδονησία και Ambrofix™ - ένα 100% φυσικό βιοτεχνολογικό υλικό από ζαχαροκάλαμο.

"Η μεγάλη πρόκληση ήταν να δημιουργήσουμε ένα άρωμα που να είναι εξαιρετικά διαχυτικό, αλλά όχι επιθετικό. Χρειάστηκε να εκφράσουμε έναν άνδρα που δεν αποτελεί καρικατούρα, με όλες του τις εκλεπτυσμένες ιδιαιτερότητες." - Christophe Raynaud, Αρωματοποιός.


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μια επαναστατική, λεπτή σιλουέτα κατ’ εξοχήν YSL.
Ένας μαύρος μονόλιθος που σε έλκει με τη στιλπνή του επιφάνεια να δεις την αντανάκλαση του εαυτού σου. Στην καρδιά του, ενσωματωμένο στο γυαλί, βρίσκεται το εμβληματικό λογότυπο Cassandre του YSL.
Οι κομψές γωνίες του και η διαχρονική δομή του αγκαλιάζουν το μοναδικό ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα στο εσωτερικό του.

"Καθαρές γραμμές, αιχμηρό γυαλί, απαλές υφές. Αυτό είναι το είδος του απλού, πολυτελούς σχεδιασμού που σε προσελκύει αποκαλύπτοντας στιβάδες επί στιβάδων από λεπτεπίλεπτες λεπτομέρειες." - Suzane Dalton, Σχεδιάστρια.


Η YSL BEAUTY ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το MYSLF Eau De Parfum είναι 100% επαναγεμιζόμενο σε όλα τα μεγέθη - τα μπουκάλια 40ml, 60ml και 100ml φέρουν την ένδειξη «refillable» στην εξωτερική συσκευασία - επιτρέποντας έτσι τη χρήση λιγότερων υλικών συσκευασίας. Τα γυάλινα μπουκάλια περιέχουν ανακυκλωμένο γυαλί και τα κουτιά διαθέτουν πιστοποίηση FSC™ MIX.

Η επαναπλήρωση του μπουκαλιού Myslf Eau De Parfum συμβάλλει στην εξοικονόμηση 43%* γυαλιού, 75%* μετάλλων, 21%* πλαστικού και 16%* χαρτιού.

*Υπολογισμός που έγινε με τη σύγκριση 1 επαναγεμιζόμενου μπουκαλιού των 100ml + 2 refill των 150ml έναντι 4 επαναγεμιζόμενων μπουκαλιών των 100ml.


ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑΣ

Να είστε ο εαυτός σας είναι το πιο τολμηρό πράγμα που μπορείτε να κάνετε.
Ο ίδιος σας ο εαυτός, εκφραστικός, δυνατός, περήφανος, ελεύθερος. Ο ευαίσθητος σας εαυτός.
MYSLF, ο εαυτός σας ανεξαρτήτως των συνθηκών.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αρωματίστε τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια.
Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί αλλοιώνεται το άρωμα.