go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Idôle Now Eau De Parfum Florale 100ml

118,72€

Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών

100,22 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3614273927321
IDÔLE NOW, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΑΡΩΜΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Το άρωμα Idôle Now εμπνέει το μέλλον της αρωματοποιίας, διευρύνοντας τη δημιουργικότητα των αρωματοποιών και εμπλουτίζοντας την παλέτα τους.
+
Επίσης διαθέσιμα:

Αναλυτική Περιγραφή

Το Idôle Now συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά με την επιστήμη. Ανοίγει νέους ορίζοντες, θέτοντας την επιστήμη στην υπηρεσία της φύσης.

  • - Ένα πιο πλούσιο, πιο τολμηρό, πιο υπεύθυνο άρωμα.
  • - Τρία πανίσχυρα, εμβληματικά συστατικά που ενισχύονται χάρη στην επιστήμη: το ανανεωμένο Τριαντάφυλλο, η συμφωνία Ορχιδέας «Nature Print», και η βιώσιμη Βανίλια infusion συνδυάζονται με τη Βανιλίνη φυσικής προέλευσης από επαναχρησιμοποιημένα συστατικά.
  • - Ένα νέο άρωμα που δείχνει τον δρόμο για το μέλλον της αρωματοποιίας, φέρνοντας ένα ολόκληρο νέο φάσμα δυνατοτήτων που έρχονται να προστεθούν στην παλέτα των αρωματοποιών.


ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Το Idôle Now είναι το πρώτο λουλουδάτο άρωμα της Lancôme που εμπνέεται από τη φύση και ενισχύεται από την επιστήμη.
Συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά με την επιστήμη και εμπνέει το μέλλον της αρωματοποιίας διευρύνοντας τη δημιουργικότητα των αρωματοποιών και εμπλουτίζοντας την παλέτα τους.
Ένα άρωμα που επαναπροσδιορίζει τα όρια της σύγχρονης αρωματοποιίας, με έναν πιο εθιστικό τρόπο μέσα από τις κρεμώδεις πτυχές της Βανίλιας.

Στην καρδιά αυτού του νέου αρώματος, μια ισχυρή τριπλέτα εμβληματικών συστατικών που ενισχύονται χάρη στην επιστήμη:
το ανανεωμένο Τριαντάφυλλο, τη συμφωνία της μέχρι πρότινος αδάμαστης Μαλαισιανής Ορχιδέας, και το infusion φυσικής Βανίλιας Μαδαγασκάρης, που συνδυάζονται με τη Βανιλίνη –προϊόν βιοτεχνολογίας, από επαναχρησιμοποιημένα συστατικά.

Με το φλογερό χρώμα στη βάση του, το νέο αυτό τοτέμ δύναμης συμβολίζει μια νέα αυγή, μια ανατολή που αντιπροσωπεύει την ευκαιρία να ενωθούμε ξανά και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Με την εσωτερική της δύναμη να την οδηγεί, είναι πλέον έτοιμη να βγει μπροστά και να πάρει τα ηνία. Κι αν είστε εσείς αυτή που θα τα αλλάξει όλα;
Ένα είναι βέβαιο: ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ορμήσουμε μπροστά μαζί και να γίνουμε ασταμάτητη δύναμη.

Νοιώστε αυτή την ανεξάντλητη ενέργεια να σας πλημμυρίζει. Αυτή την ισχυρή έκρηξη αδρεναλίνης που νοιώθεις μόνο όταν είσαι ένα βήμα πριν αλλάξεις τα πάντα.
Οι γυναίκες Idôle είναι πρωτοπόροι και, μαζί, ανοίγουν νέους δρόμους.

Με έμπνευση το φως της αυγής, το νέο τοτέμ δύναμης του Idôle Now ντύνεται στα φλογερά χρώματα της ανατολής που γίνονται ολοένα και πιο έντονα από την κορυφή προς τη βάση του.
Μια ανατολή που αντιπροσωπεύει την ευκαιρία να ενωθούμε ξανά και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον.
Το Idôle Now είναι ένα τολμηρό άρωμα που συμπυκνώνει τη δύναμη μιας γενιάς που δεν περιμένει πια την αλλαγή. Η ώρα είναι ή τώρα ή ποτέ. Και ΤΩΡΑ αυτή η γενιά αποφασιστικών γυναικών είναι έτοιμη να γίνει η αλλαγή. Μια συλλογική αλλαγή, σαν ένα κύμα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Η εξωτερική συσκευασία είναι από χαρτόνι με πιστοποίηση FSC™ MIX, με το νέο ανάγλυφο mantra να σας θυμίζει να υπερασπίζεστε πάντα τα βαθιά πιστεύω σας.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

‣ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Προσφέροντας το απόσταγμα και για πρώτη φορά το νερό του, το εμβληματικό Τριαντάφυλλο Idôle εκφράζει όλες τις φυσικές πτυχές του συνθέτοντας μια νέα, αναζωογονητική νότα.
Το Τριαντάφυλλο Idôle υποβάλλεται σε αναβαθμιστική ανακύκλωση, καθώς το ροδόνερο που απορρίπτεται επανεγχέεται αργότερα στην τελική σύνθεση.

Τι είναι η αναβαθμιστική ανακύκλωση στα αρώματα;

Η αναβαθμιστική ανακύκλωση, γνωστή και ως δημιουργική επαναχρησιμοποίηση, είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας αξιοποιούνται τα υπολείμματα πρώτων υλών και μετασχηματίζονται σε προϊόντα ανώτερης ποιότητας.
Ένας ζωτικός τρόπος να κάνουμε όλοι μας καλύτερη χρήση των πόρων του πλανήτη και να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον.

‣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑΣ «NATURE PRINT»

Στο Idôle Now, συλλαμβάνεται το άρωμα της Μαλαισιανής Ορχιδέας χωρίς να καταστραφεί το άνθος της, χάρη στην τεχνολογία Headspace.
Αυτό το μοναδικό, φυσικό άρωμα μεταφράζεται σε μια συμφωνία Ορχιδέας με νότες μόσχων, η οποία προσθέτει μια πτυχή ζεστασιάς και κομψότητας στην ισχυρή υπογραφή του Idôle Now –κι όλα αυτά διατηρώντας ανέπαφο το λουλούδι.

Τι είναι η τεχνολογία Headspace στα αρώματα;

Η τεχνολογία Headspace δίνει τη δυνατότητα να συλλέξουμε τις αρωματικές ενώσεις της φυσικής Ορχιδέας χωρίς να καταστραφεί το λουλούδι, και έπειτα να αναδημιουργήσουμε το άρωμά της.

‣ Ο ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας, το infusion Βανίλιας Bourbon του Idôle ενισχύεται με την προσθήκη φυσικής Βανιλίνης από επαναχρησιμοποιημένα συστατικά.
Μια νέα ακαταμάχητη πτυχή που αναδεικνύεται μέσα από μια ακόμα πιο εθιστική και δυνατή υπογραφή.

Τι είναι τα επαναχρησιμοποιημένα συστατικά στα αρώματα;

Είναι συστατικά που τα επαναχρησιμοποιούμε δίνοντάς τους νέα ζωή.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αρωματίστε τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια.
Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί αλλοιώνεται το άρωμα.