Pore·Remedy™ PHA Exfoliating Serum 30ml
Όλα αυτά χωρίς να ξηραίνει ή να ξεφλουδίζει το δέρμα.
Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος. Εάν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για νέες αφίξεις, συμπλήρωσε το email σου:
Ανακινείστε καλά. Ξεκινήστε με καθαρό, στεγνό δέρμα. Απλώστε 2-3 αντλίες στα χέρια και εφαρμόστε στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί. Χρησιμοποιήστε κάθε πρωί και βράδυ.
Συνεχίστε με την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: WATER\AQUA\EAU, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, GLUCONOLATONE, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., PANTHENOL, 1,2-HEXANEDIOL, TROMETHAMINE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, PANTOLACTONE, GLYCOPROTEINS, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LIMONENE, DISODIUM EDTA
Αναλυτική Περιγραφή
Ένα απαλό διφασικό σέρουμ με 7% PHA που αποδεδειγμένα συμβάλλει στην αναζωογόνηση και λείανση του δέρματος και στην ορατή συρρίκνωση των πόρων χωρίς ερεθισμούς.
Μετά από μία εβδομάδα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, μειώνει τα μαύρα στίγματα και ελέγχει την περίσσεια λιπαρότητας.
Συντίθεται με PHA, ένα χημικό απολεπιστικό φιλικό προς το ευαίσθητο δέρμα με μεγάλο μοριακό μέγεθος που δεν διεισδύει τόσο βαθιά στο δέρμα για να μειώσει τον κίνδυνο ερεθισμού.
Πανθενόλη για να βοηθά στο κλείδωμα της υγρασίας και έλαιο σπόρων Macadamia για να βοηθά στον έλεγχο του σμήγματος χωρίς να φράζει τους πόρους.
Δοκιμασμένο από δερματολόγο.
Τύπος Επιδερμίδας: Κατάλληλο για όλους τους τύπους, ακόμη και για ευαίσθητες.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Ανακινείστε καλά. Ξεκινήστε με καθαρό, στεγνό δέρμα. Απλώστε 2-3 αντλίες στα χέρια και εφαρμόστε στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί.
Χρησιμοποιήστε κάθε πρωί και βράδυ. Συνεχίστε με την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας.