go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Ardell Wispies Demi Wispies Black

Ardell
7,50 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 074764650122
Μια από τις πιο αγαπημένες βλεφαρίδες της Ardell παγκοσμίως!
Φτερωτή πλέξη, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά με σεμνό τρόπο!
Ακριβώς το σωστό ζευγάρι βλεφαρίδων για θεματικές φωτογραφίσεις, νυχτερινές εκδηλώσεις & πάρτι!
+

Αναλυτική Περιγραφή

Sexy & Elegant Wispies: Εξειδικευμένα σχεδιασμένα με το χαρακτηριστικό στυλ Wispies που μόνο η Ardell το έχει! Οι τρίχες τοποθετούνται σε ελαφρώς σταυρωτά μοτίβα δημιουργώντας έναν γοητευτικό συνδυασμό φλερτ και ενθουσιασμού! Κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο φουντωτές και φτερωτές, ώστε όλα τα βλέμματα να είναι επάνω σας! Επιπλέον, κάθε τούφα έχει μια μόνιμη φυσική μπούκλα που τις κάνει να φαίνονται πολύ φυσικές.

Flared Style: Λεπτά σχεδιασμένες με μικρότερες ίνες να εμφανίζονται στην εσωτερική γωνία και μακρύτερες να ακουμπούν στις εξωτερικές γωνίες. Οι επιμήκεις τριχούλες ανοίγονται στις εξωτερικές άκρες, κάνοντας τα μάτια σας πιο μεγάλα και ευκολότερα στο στυλ, αν θέλετε ένα cat-eye φινίρισμα. Η τέλεια επιλογή για φυσικά μικρά μάτια που χρειάζονται ένα μικρό εφέ διεύρυνσης για να τα κάνουν πιο έντονα.

Invisiband: Με αόρατη και άνετη τρέσα οι τρίχες ενώνονται μεταξύ τους με μια άχρωμη και εύκαμπτη ταινία βλεφαρίδων που διευκολύνει την τοποθέτηση τους.


H εταιρεία Ardell έχει αναδειχθεί ηγέτης στο χώρο των βλεφαρίδων τις τελευταίες δεκαετίες. Προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από 125 διαφορετικά στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και να προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση. Επειδή όλες οι βλεφαρίδες έχουν κατασκευαστεί στο χέρι από ανθρώπινο μαλλί χρειάζονται ειδική μεταχείριση.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

  • Οι βλεφαρίδες πρέπει να αφαιρούνται μαλακά από έξω προς τα μέσα.
  • Έπειτα θα πρέπει να αφαιρέσετε τη κόλλα από τη γραμμή της βλεφαρίδας.
  • Για να διατηρήσει το σχήμα της πρέπει να τοποθετηθεί στη πλαστική της θήκη με την οποία την αγοράσατε.
  • Εφόσον τις φροντίσετε με το παραπάνω τρόπο η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι έως 4 χρήσεις.
  • Εάν χρησιμοποιήσετε μάσκαρα η αντοχή τους διαρκεί το πολύ 3 χρήσεις, καθώς η μάσκαρα τις εμποτίζει και φθείρονται πιο γρήγορα.