go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Τι χρειάζεται το λιπαρό δέρμα;

ΠΡΟΣΩΠΟ

15/01/21


Ένα λιπαρό δέρμα χρειάζεται μια πλήρη καθαριστική φροντίδα πρωί - βράδυ. Υπάρχουν στην αγορά πολλά προϊόντα που μπορούμε να επιλέξουμε για την περιποίηση ενός λιπαρού δέρματος, τα πιο βασικά όμως είναι ένα σαπούνι, μια λοσιόν και μια πολύ ελαφριά oil free κρέμα για καθημερινή ενυδατική φροντίδα.

Καθαρισμός

Ξεκινάμε επιλέγοντας τον σωστό καθαρισμό για την πρωινή μας φροντίδα ένα σαπούνι βαθύ καθαρισμού

Τονωτική Λοσιόν

Έπειτα, η τονωτική μας λοσιόν βοηθά στη τόνωση και την ομαλοποίηση δέρματος, στην μείωση τον πόρων και είναι το πιο σημαντικό βήμα ανάμεσα στον καθαρισμό και την περιποίηση του δέρματος.

Ενυδατική κρέμα

Ολοκληρώνουμε την φροντίδα μας με μια oil free κρέμα όπου θα δώσει ισορροπία στο ph και θα λειτουργήσει ως βάση για ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ.

Απαραίτητη η βραδινή μας φροντίδα για να ξεκουράσουμε το δέρμα μας από το μακιγιαζ και τους ρύπους, με σαπούνι, λοσιόν και serum για μείωση πόρων. Η βραδινή περιποίηση περιλαμβάνει ένα έξτρα βήμα μεταξύ Τονωτικής Λοσιόν και Ενυδατικής Κρέμας:

Σημαντική η απολέπιση του λιπαρού δέρματος μια φορά την εβδομάδα για τον βαθύ καθαρισμό των πόρων με καθοριστικό βήμα την χρήση καθαριστικής μάσκας (purifying mask λευκού, ροζ ή πρασίνου αργίλου) όπου θα βοηθήσει στο κλείσιμο των πόρων και στην ολοκλήρωση ενός βαθύ καθαρισμού χαρίζοντας φωτεινή επιδερμίδα με ματ αποτέλεσμα !