go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Τι χρειάζεται το μεικτό δέρμα;

ΠΡΟΣΩΠΟ

05/01/21


Ένα κανονικό/μεικτό δέρμα χρειάζεται και αυτό καθαριστική φροντίδα πρωί - βράδυ με λιγότερα προϊόντα καθαρισμού, αλλά περισσότερα για ξεκούραση και λάμψη: τα ονομαζόμενα anti stress.

Τα προϊόντα αυτά βοηθούν στο να καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα αλλά και παράλληλα να το ενυδατώνουν χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς και λάμψης.

Καθαρισμός

Ξεκινάμε επιλέγοντας έναν αφρό καθαρισμού gel netoyant που χαρίζει αίσθηση καθαριότητας χωρις να ξηράνει το δέρμα

Τονωτική Λοσιόν

Συνεχίζουμε με μια λοσιόν douceur χωρίς αλκοόλ για να ισορροπήσουμε το ph του δέρματος και να το τονώσουμε.

Κρέμα ημέρας

Ολοκληρώνουμε την φροντίδα με μια κρέμα anti stress για το πρωί με δείκτη προστασίας (ιδανική λύση πριν το μακιγιάζ ) ή μια cc cream για τις γυναίκες που αγαπούν το ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ.

Για την βραδινή φροντίδα επαναλαμβάνουμε την πρωινή μας ρουτίνα, αντικαθιστώντας την κρέμα ημέρας με Serum

Serum

Για το βράδυ, καθαρίζουμε το πρόσωπο μας με ένα γαλάκτωμα, αφαιρούμε τα υπολείμματα του μακιγιάζ με το σαπούνι, συνεχίζουμε με λοσιόν και ολοκληρώνουμε μ’έναν ορό anti stress που θα ξεκουράσει το δέρμα μας και θα του προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη χωρίς λιπαρότητα.

Το κανονικό δέρμα χρειάζεται απολέπιση μια φορά στις 3 εβδομάδες και το μεικτό μία φορά στις 2 εβδομάδες. Συνιστώνται anti stress μάσκες, ροζ αργίλου, καρότου, papaya και γενικά με συστατικά ενυδάτωσης σε πιο ελαφριά δροσερή μορφή νερού για να μην το βαραίνει και το κάνει ασφυκτικό.