go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Dior Home Sport Eau De Toilette New! 2022 75ml

Christian Dior
74,01€

Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών

70,97 €
Εξαντλημένο
Κωδικός: 3348901580076
Ειδοποιήστε με όταν υπάρχει σε απόθεμα.
Τονωτικό και φινετσάτο, το νέο Dior Homme Sport eau de toilette συνδυάζει δροσερή ζωντάνια και γοητεία με μια αύρα αισθησιασμού, για ένα δίδυμο εκρηκτικό σαν το άπερκατ ενός μποξέρ.
+
Επίσης διαθέσιμα:
x

Το προϊόν είναι προσωρινά εκτός αποθέματος. Εάν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για νέες αφίξεις, συμπλήρωσε το email σου:

Αναλυτική Περιγραφή

Ζωηρές, εκρηκτικές και άμεσα αναγνωρίσιμες, οι πρώτες νότες του Dior Homme Sport χαρακτηρίζονται από εσπεριδοειδή και μια ανάσα αέρα, φρεσκάδας και ζωτικότητας. Στο νέο Dior Homme Sport, ο Δημιουργός Αρωμάτων Dior επέλεξε να χρωματίσει το Eau De Toilette με ζεστές και κεχριμπαρένιες νότες, να το τυλίξει με μπαχαρικά και να το ολοκληρώσει με νότες ξύλων. Η γεμάτη αυτοπεποίθηση αύρα του Dior Homme Sport ενσαρκώνει μια αρρενωπότητα που έχει μια γοητευτική, ευγενή υπόσταση.

Το νέο Dior Homme Sport Eau De Toilette παίζει με τη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό. Είναι ένα λαμπερό άρωμα, εμπλουτισμένο με ένα νέο αποτύπωμα που εντυπωσιάζει και παρατείνεται σα χάδι.


Νότες Αρώματος

‣ Reggio di Calabria Περγαμόντο από την Καλαβρία της Ιταλίας.

Η απόλυτη υπογραφή με τις έντονες νότες κορυφής, το Περγαμόντο Reggio di Calabria είναι ζουμερό, έντονο και ξεχωριστό, τονίζεται από μια ιταλική νότα λεμονιού. Είναι ένα χτύπημα στις αισθήσεις, μια έκκληση σε μια ακαταμάχητη φρεσκάδα που εντείνεται από μια ζωντανή νότα αλδεΰδης.

‣ Ελεμί & Ροζ Πιπέρι.

Αυτή η ηχηρή σύνθεση εμπλουτίζεται με έντονες φρέσκες νότες, από το εξαιρετικά δυνατό, ρητινώδες και λεμονάτο Ελεμί το οποίο συνδυάζεται με το ζουμερό εσπεριδοειδή και ενισχύει ακόμη περισσότερο την εκφραστικότητά του. Εκρηκτικό, το πιπεράτο μπαχαρικό του Ροζ Πιπεριού εντάσσεται στο χορό της σύνθεσης του νέου αρώματος.

‣ Λιβάνι & Ξυλώδεις Νότες.

Το λιβάνι προσκαλείται για πρώτη φορά, δυναμικό και γενναιόδωρο, στην καρδιά του Dior Homme Sport. Δίνει μια ιερή ένταση που συγχωνεύεται με το ξύλο και το κεχριμπάρι, εμβληματικές υπογραφές του Dior Homme.


«Ανανέωσα τη φρέσκια υπογραφή του Dior Homme Sport, για να της δώσω την εκρηκτικότητα του άπερκατ ενός μποξέρ. Πρόκειται για μια εντελώς νέα σύνθεση, που επαναπροσεγγίζεται υπό το πρίσμα της ανέμελης κομψότητας». François Demachy, Parfumeur-Créateur Dior


Φιάλη

Το ορθογώνιο μπουκάλι του Dior Homme Sport ανανεώνεται με ανάλαφρη κομψότητα. Σμιλευμένο με αεροδυναμικές γραμμές, το μπουκάλι από διάφανο γυαλί ολοκληρώνεται με το χαρακτηριστικό πώμα της σειράς, ένα κρυστάλλινο βάθρο, μέσα στο οποίο παρουσιάζεται ένας μαύρος κύβος με το λογότυπο DIOR HOMME. Χαμηλά, με κεφαλαία γράμματα, ξεχωρίζει η λέξη SPORT, σε ζωηρό κόκκινο βινυλίου.

Eco-Design

Αυτό το προϊόν αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας βιώσιμης ανάπτυξης του Dior, η οποία στοχεύει να βελτιώσει τον αντίκτυπο του Οίκου.


Πως να το εφαρμόσετε :

Παρατείνετε την αύρα του Dior Homme Sport eau de toilette με το τελετουργικό Dior Homme:

  • 1. Αφυπνίστε τις αισθήσεις με τις τονωτικές νότες του αφρόλουτρου Dior Homme.
  • 2. Απαλύνετε το δέρμα με το balm Dior Homme για μετά το ξύρισμα.
  • 3. Νιώστε απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας με το αποσμητικό σπρέι Dior Homme.