go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Le 8 Hypnôse Serum-Infused Volumizing Mascara 8ml

Lancôme
39,98 €
Επιλέξτε Χρώμα
Κωδικός: LNC-LE-8-HPNS-SR-INF-VL-MSC
Ζήστε τη νέα, επαναστατική εμπειρία στις mascaras, με τη δύναμη της επιστήμης Lancôme: μια πρωτοποριακή σύνθεση που αποτελείται από 91% ενεργό μαύρο balm & 8 αναζωογονητικά αμινοξέα, μέσα σε ένα σωληνάριο από καθαρό γυαλί. Άμεσα, πιο σμιλεμένος όγκος. Πιο δυνατές, πιο πλούσιες βλεφαρίδες σε 4 εβδομάδες.
+

Αναλυτική Περιγραφή

Μια νέα επαναστατική καινοτομία στις mascaras η πρώτη mascara serum για όγκο από τη Lancôme.
Πρωτοπόρος στην επιστήμη των βλεφαρίδων από το 1967, η Lancôme συνδυάζει την εξειδίκευσή της στην περιποίηση της επιδερμίδας και των βλεφαρίδων, παρουσιάζοντας μια νέα καινοτομία στις premium mascaras : μια πλήρως ανανεωμένη σύνθεση για μια πρωτόγνωρη εμπειρία mascara*.
Η δύναμη αναζωογόνησης των βλεφαρίδων 8 αμινοξέων συμπυκνώθηκε σε μια σύνθεση με 91% μαύρο balm περιποίησης και 0% κερί, δημιουργώντας την πρώτη mascara serum για όγκο από τη Lancôme. Αντικαθιστώντας το κερί και ενσωματώνοντας συστατικά περιποίησης, η σύνθεση ανανεώθηκε πλήρως, για να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία mascara*.

*Στη Lancôme.

Κατανοώντας απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες χρησιμοποιούν τη mascara και τους λόγους που κάποιες γυναίκες δεν χρησιμοποιούν, η Lancôme σχεδίασε μια mascara , για να ικανοποιήσει ακόμα και τις γυναίκες που παραλείπουν αυτό το βήμα μακιγιάζ.
Χάρη στην ανανεωμένη σύνθεσή της, η Le 8 Hypnôse απαντά σε ορισμένους από τους πιο συχνούς προβληματισμούς των γυναικών στο θέμα της mascara , από τη δυσκολία εφαρμογής μέχρι τις άκαμπτες βλεφαρίδες ή την απώλεια βλεφαρίδων κατά το ντεμακιγιάζ.
Σήμερα, η mascara που συνδυάζει το καλύτερο αποτέλεσμα σμιλεμένου όγκου υπόσχεται πρωτόγνωρη απόλαυση των αισθήσεων κατά την εφαρμογή για βλεφαρίδες πιο απαλές από ποτέ και μείωση της απώλειας βλεφαρίδων κατά το ντεμακιγιάζ.

Άμεση ανάδειξη και αναζωογόνηση των βλεφαρίδων με την πάροδο του χρόνου: αυτή η mascara εγκαινιάζει μια νέα εποχή περιποίησης των βλεφαρίδων που καταργεί κάθε δυσκολία του παρελθόντος.


ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΓΚΟΥ. ΑΙΣΘΗΤΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

Ανακαλύψτε πόσο υπέροχα απαλές και πλούσιες μπορούν να γίνουν οι βλεφαρίδες σας. Το οπτικό αποτέλεσμα του άμεσου σμιλεμένου όγκου - εξαιρετικά κομψές και πλούσιες βλεφαρίδες με ατελείωτο μήκος - έχει πλέον υπέροχη αίσθηση, χάρη στην ανανεωμένη σύνθεση που έχει εμπλουτιστεί με συστατικά περιποίησης.
Η επιστήμη πίσω από το άμεσο αποτέλεσμα σμιλεμένου όγκου της Le 8 Hypnôse που είναι εξίσου όμορφο στην όψη όσο και στην αίσθηση: Οι πλούσιες βλεφαρίδες μπορούν πλέον να είναι και απαλές, χάρη σε μια σύνθεση με 91% μαύρο balm περιποίησης και 5% βούτυρο karité . Η εξαιρετικά λεία σύνθεση της Le 8 Hypnôse απλώνεται εύκολα στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις βαραίνει.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά ανάλαφρες βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑ

Χάρη στην κατάργηση του κεριού, η ανανεωμένη σύνθεση αφαιρείται εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη κάτω από τα μάτια.


ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Ενσωματώνοντας 8 αναζωογονητικά αμινοξέα και θρεπτικό βούτυρο karité, η εμπλουτισμένη με serum σύνθεση χαρίζει ορατά ενδυναμωμένες και πιο πυκνές βλεφαρίδες σε 4 εβδομάδες*.

*Δοκιμή καταναλωτριών σε 125 γυναίκες.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ SERUM ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ MASCARA.

Η εξειδίκευση της Lancôme στις mascara βασίζεται σε μια επιστημονική κληρονομιά που αναπτύχθηκε, χάρη στη βαθιά κατανόηση των συγκεκριμένων προκλήσεων που παρουσιάζει αυτό το βήμα του μακιγιάζ.
Συνδυάζοντας την περιποίηση των βλεφαρίδων με την καινοτομία στο μακιγιάζ ματιών, η πρώτη mascara serum για όγκο της Lancôme σχεδιάστηκε, για να ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις, από την εφαρμογή έως το ντεμακιγιάζ είτε στις άκαμπτες βλεφαρίδες είτε στην απώλεια των βλεφαρίδων κατά το ντεμακιγιάζ.
Προσφέροντας μια νέα εμπειρία επιστημονικού υπόβαθρου και απόλαυσης των αισθήσεων, αυτή η mascara αφαιρείται εύκολα από τις βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας απλώς χλιαρό νερό και βαμβάκι.


ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Σύνθεση περιποίησης νέας γενιάς για ορατά ενδυναμωμένες και πιο πυκνές βλεφαρίδες σε 4 εβδομάδες*

  • ‣ 8 ΑΜΙΝΟΞΕΑ: η Le 8 Hypnôse έχει ενισχυθεί με ένα συμπύκνωμα 8 αμινοξέων, των βασικών δομικών συστατικών της κερατίνης, από την οποία αποτελούνται οι τρίχες, για να αποκαθιστά την ανατομία και να βελτιστοποιεί την εμφάνιση και την αίσθηση των βλεφαρίδων.
  • ‣ 91% ΜΑΥΡΟ BALM ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ: σύνθεση με έντονο μαύρο χρώμα που χαρίζει πλούσιες βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο και έχει 0% περιεκτικότητα σε κερί για να αφαιρείται εύκολα και απαλά.
  • ‣ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ KARITÉ: από προμηθευτές που επιλέγονται σύμφωνα με τις αρχές αλληλεγγύης που πρεσβεύει η Lancôme, για απαλή θρέψη των βλεφαρίδων.

*Δοκιμή καταναλωτριών σε 125 γυναίκες.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ 8

Η νέα επαναστατική φιλοσοφία σχεδίασης της Le 8 Hypnôse ξεχωρίζει χάρη στο σχήμα του 8. Εκεί όπου η μορφή συναντά την ύλη, οι εντυπωσιακές καμπύλες αυτού του 8 είναι σμιλευμένες από συμπαγές γυαλί. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη συσκευασία. Η Lancôme ζήτησε από τον διάσημο γαλλικό οίκο υαλουργίας Pochet Du Courval να δημιουργήσει ένα πολυτελές αντικείμενο εξίσου πρωτοποριακό με την εμπλουτισμένη με serum σύνθεσή του που περιέχει 0% κερί.
Η Le 8 Hypnôse , που ολοκληρώνεται με ένα πραγματικά εργονομικό καπάκι, έχει σχεδιαστεί, για να εφαρμόζει τέλεια στις καμπύλες του χεριού και να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης.


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αντικαθιστώντας το πλαστικό με γυαλί, η Le 8 Hypnôse θέτει νέα πρότυπα στη σχεδίαση των mascaras , μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του προϊόντος. Εμπνευσμένο από την ατέρμονη κυκλικότητα του ίδιου του αριθμού 8, το γυαλί κατασκευάζεται από 15% ανακυκλωμένα υλικά, και είναι ανακυκλώσιμο, όπως και το καπάκι του προϊόντος.
Εργονομικό βουρτσάκι με ίνες φυτικής προέλευσης: αποτελείται από εξαιρετικά απαλές ίνες φυτικής προέλευσης, για να εξασφαλίζει πολύ ανάλαφρη εφαρμογή. Το σχήμα του 8 ολοκληρώνεται με το καπάκι για βελτιστοποιημένη εργονομία.


3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Προσφέρετε στις βλεφαρίδες σας την κορυφαία πολυτελή τελετουργία.

1. Εφαρμόστε τον ορό Lash Revitalizing Serum.

  • Εμπνευσμένος από την πρωτοποριακή επιστήμη της κερατίνης, αυτός το serum για πιο πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες αξιοποιεί την εμπειρία δεκαετιών της Lancôme στις βλεφαρίδες σε μια εξαιρετικά καινοτόμο σύνθεση σχεδιασμένη για να τις ενδυναμώνει. Ο ορός Lash Revitalizing Serum, που θρέφει τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες και ενισχύει την πυκνότητά τους σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα κατά μήκος των επάνω και των κάτω βλεφαρίδων.

2. Συνεχίστε με το Cils Booster XL.

  • Ενισχύστε το μήκος, τον όγκο και τις καμπύλες των βλεφαρίδων σας με το Cils Booster XL primer. Εμπλουτισμένο με προβιταμίνη B5 και παράγωγα βιταμίνης E, το primer επιτυγχάνει έως +46%* ενίσχυση του όγκου και +62%* ενίσχυση του μήκους όταν εφαρμόζεται κάτω από την Le 8 Hypnôse , βοηθώντας παράλληλα τη mascara να διατηρείται αψεγάδιαστη ολόκληρη την ημέρα.

3. Ολοκληρώστε το look σας με την Le 8 Hypnôse.

  • Το άμεσο αποτέλεσμα σμιλεμένου όγκου συνδυάζεται με τη δύναμη αναζωογόνησης των βλεφαρίδων 8 αμινοξέων που έχει συμπυκνωθεί σε μια σύνθεση με 91% μαύρο balm, 0% κερί , δημιουργώντας αυτή την mascara serum για όγκο. Η σύνθεση απλώνεται εύκολα στις βλεφαρίδες, προσφέροντας αποτέλεσμα με μοναδικό όγκο ενώ ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες με την πάροδο του χρόνου. Κατά την 1 η χρήση, ενεργοποιήστε την πρωτοποριακή σύνθεση μέσα σε δευτερόλεπτα: βυθίστε πλήρως & βγάλτε το βουρτσάκι από τη συσκευασία 8 φορές, για να απελευθερώσετε όλη τη δυναμική του σμιλεμένου όγκου. Χρησιμοποιήστε την καμπύλη πλευρά σε σχήμα 8, για να δώσετε ομοιόμορφο όγκο στις βλεφαρίδες σας. Γυρίστε το βουρτσάκι κατά 90° ώστε να χρησιμοποιήσετε την επίπεδη πλευρά του. Χρησιμοποιώντας την επίπεδη πλευρά, εφαρμόστε με ανοδικές κινήσεις για τέλειο, σμιλεμένο όγκο.

*Δοκιμή καταναλωτριών σε 125 γυναίκες.