go to top icon
Δώρα με τις αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€

Expressie Dial It Up Collection 335 Up Up & Away Message Quick Dry Nail Color 10ml

Essie
9,00 €
Διαθέσιμο
Κωδικός: 30162075
Το 335 Up Up & Away Message από τη σειρά Expressie της Essie από την Dial It Up Collection είναι ένα βερνίκι νυχιών για γρήγορο στέγνωμα χωρίς την ανάγκη εφαρμογής Base Coat ή Top Coat, αποκτήστε ένα τέλειο manicure σε λίγα λεπτά! Ένα γαλαζοπράσινο βερνίκι νυχιών με κίτρινους υποτόνους, το οποίο στεγνώνει σε 1 λεπτό!
+

Αναλυτική Περιγραφή

Ξαφνικά το έτος 2000 είναι vintage cool - γυρίστε πίσω το χρόνο και απογειωθείτε με το στυλ Y2K.
Αντλώντας έμπνευση από τη μόδα και την τεχνολογική επιρροή της εποχής, η συλλογή Expressie Dial It Up σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και ζωντανεύει ρετρό-φουτουριστικά στοιχεία μέσα από μοναδικές αποχρώσεις.
Δέκα χρώματα που στεγνώνουν γρήγορα - από απαλές κρεμώδεις αποχρώσεις μέχρι ένα διάφανο ροζ ματζέντα. Ετοιμαστείτε για αυτή τη δυναμική της χιλιετίας με αποχρώσεις που καταφθάνουν πιο γρήγορα από όσο τα νύχια σας μπορούν να στεγνώσουν!

Αποτελείται από μια Vegan φόρμουλα η οποία δεν περιέχει τα ακόλουθα 8 συστατικά: τολουόλιο, φορμαλδεΰδη, ρητίνη φορμαλδεΰδης, καμφορά, αιθύλιο τοσυλαμίδιο, φθαλικό διβουτύλιο, ξυλόλιο, φωσφορικό τριφαινύλιο και χωρίς ζωικά συστατικά.

Επίσης, διαθέτει πρωτοποριακό βουρτσάκι για άνετη και γρήγορη εφαρμογή τόσο με το δεξί αλλά και με το αριστερό σας χέρι!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε δύο στρώσεις χρώματος και αφήστε το να στεγνώσει για περίπου ένα λεπτό. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε βάση και top coat.